Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Strom – barvy života

Datum publikace2. 9. 2011, 16.15
TiskTisk

Letošní čtvrté číslo časopisu Strom – barvy života přináší svým čtenářům opět mnoho zajímavých témat.

Hned v úvodu je to rozhovor s předním českým ekonomem Tomášem Sedláčkem. Několik kratších textů vystřídá na straně 8 informace o tom, že do České republiky zavítá v září Poutní vlak papeže Jana Pavla II. Na dalších stránkách se dozvíte o budování Domova pokojného stáří v obci Svatý Jan, Drážkov a vzápětí o Domu sv. Josefa v Kojetíně, který poskytuje své služby seniorům. O tom, že by lidé ve starším věku měli dbát o svou životosprávu, se dočtete v textu na straně 16, za nímž následuje zamyšlení nad sebepřijetím člověka ve stáří.

A co ve Stromu ještě najdete? Kromě pravidelných rubrik, jako jsou informace Unie katolických žen, čtení na pokračování, kněžské osobnosti, zahradničení, vaření, křížovka a další luštění, to jsou rozhovory – tentokrát s fotbalistou Antonínem Panenkou a hercem Michalem Nesvadbou, prohlídka Svatého Hostýna, reportáž o životě aktivní prababičky z Hradce Králové. V Hudební epištole se dozvíte něco o hudbě, zjistíte, kteří arcibiskupové jsou pochováni v kryptě katedrály sv. Václava v Olomouci, připomenete si knihy svého mládí – romány Vlasty Javořické. Nechybějí ani fejetony či knižní recenze.

Strom zkrátka opět přináší čtyřiačtyřicet stránek poutavého čtení, které vás z léta doprovodí k podzimu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou