Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Novinkou svatováclavských oslav bude modlitební most

Datum publikace13. 9. 2011, 16.40
TiskTisk

Letošní oslavy svátku svatého Václava se organizátoři rozhodli obohatit o další duchovní prvek: v úterý 27. září v 19. 00 hodin chtějí uspořádat modlitební most, jehož prostřednictvím by se všichni zájemci mohli spojit s centrem oslav ve Staré Boleslavi.    

Stará Boleslav: 'Chtěli bychom touto cestou umožnit každému, kdo se nemůže Národní pouti fyzicky zúčastnit, aby se alespoň tímto způsobem mohl se Starou Boleslavi spojit,' uvedl hlavní organizátor Národní pouti do Staré Boleslavi Milan Novák.  Podle jeho slov se tak mohou všichni zájemci v úterý 27. září v 19. 00 hodin shromáždit v místě svého bydliště - nejlépe v některém sakrálním prostoru zasvěceném svatému Václavu  - a společně se pomodlit za národ a jeho příznivou budoucnost. 'Devatenáctá hodina byla stanovena z toho důvodu, že právě v tuto dobu dorazí do Staré Boleslavi z Pražského hradu ostatky svatého Václava,' doplnil Milan Novák.  Oficiální modlitba pro tuto příležitost bude oznámena v nejbližších dnech.
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou