Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Den Charity 2011

Datum publikace22. 9. 2011, 11.50
TiskTisk

Diecézní charita Brno (DCHB) již po osmé pořádá Den Charity, který se bude konat zejména 22. 9. po celém Jihomoravském kraji a Kraji Vysočina. Charita zve při příležitosti Evropského roku dobrovolníků k akcím s mottem „Charita s dobrovolníky počítá“.

Brno: Den Charity je informační kampaň, která má přiblížit  veřejnosti činnost a nabídku charity a  poděkovat za přízeň,“ vysvětlil smysl akce ředitel DCHB Oldřich Haičman.

V jihomoravské metropoli proběhne hlavní program s názvem „Dobrovolně s námi!' na nádvoří Staré radnice v Brně, kde se od 13.00 do 20.30 hodin uskuteční prezentace neziskových organizací pracujících s dobrovolníky, prezentace projektu Dobrovolnická kalkulačka, taneční představení Kavárna pohybového studia Cyranovy boty a projekce dokumentárního filmu „Jak se vaří dějiny“ od slovenského režiséra Petera Kerekese.

Vstup je zdarma, v případě nepříznivého počasí se celý program přesouvá do Bílého domu - Sál Břetislava Bakaly (Žerotínovo náměstí 6). 

Více na www.dchb.charita.cz

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou