Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

V Ostravě probíhají Františkánské misie

Datum publikace27. 9. 2011, 17.00
TiskTisk

V Ostravě včera večer začala katolická misie pořádaná bratry františkány (oficiální název: Menší bratři) ve spolupráci s dalšími členy františkánské rodiny a se zástupci ostravských farností a řadou dobrovolníků. Akce potrvá do neděle 2. října 2011 a koná se pod záštitou primátora Ostravy Ing. Petra Kajnara a ostravsko-opavského biskupa Františka Václava Lobkowicze.

Ostrava: Misie si klade za cíl připomenout křesťanské hodnoty, na nichž stojí evropská civilizace a jež jsou pevným základem a oporou všeobecně lidským hodnotám jako je rodina, úcta k životu, láska, přátelství, věrnost, poctivost nebo ochota pomoci.

Celý týden probíhá v duchu setkávání, společných rozhovorů, naslouchání a nabídnuté pomoci (návštěva Domova důchodců a LDN, modlitby za druhé). Na několika místech je možné navštívit večerní programy s divadlem, hudbou, mluveným slovem a pantomimou. K přímému kontaktu dále slouží stánky, kde se mohou návštěvníci dozvědět více o programu misijního týdne, zaposlouchat se do hudby či poprosit o modlitbu. Připravený je také program pro děti.

Celý program najde v příloze nebo na stránkách frantiskanskemisie.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou