Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

17. konference o mládeži

Datum publikace4. 10. 2011, 17.00
TiskTisk

Sekce pro mládež ČBK zve k účasti na 17. konferenci o mládeži v termínu 24. – 25. listopadu 2011 v Praze – Vinoři za účasti ministra školství Josefa Dobeše.

Cílem konference je společné setkání kněží, řeholnic a řeholníků, laiků, kteří se podílejí na pastoraci mládeže v diecézích, hnutích, řeholích či občanských sdruženích. Konference se pravidelně účastní Mons. Jiří Paďour, který je delegátem ČBK pro mládež, a další biskupové.

Pro letošní rok bylo zvoleno téma: Mladí lidé v současné společnosti, výchova k odpovědnosti - sociální nauka církve inspiruje pastoraci mládeže.

Na konferenci promluví: Mons. Dominik Duka, arcibiskup pražský, předseda ČBK a ministr školství Josef Dobeš; příspěvky k tématu konference přednesou: P. ThDr. Miloslav Kněz, přednášející sociální nauku církve na kurzech Školy Mariany, prof. Ing. Lubomír Mlčoch CSc., člen Papežské akademie společenských věd a Pavel Fischer, ředitel politického oddělení Ministerstva zahraničí ČR.

Během setkání proběhne diskuse přítomných o vývoji pastorace mládeže v ČR a bude zahájena společná příprava 5. celostátního setkání mládeže, které proběhne 14. – 19. srpna 2012 ve Žďáru nad Sázavou,

Přihlášky: konference@cirkev.cz

Bližší informace poskytuje sekretariát Sekce pro mládež ČBK,

Thákurova 3, Praha 6 – Dejvice,

telefon: 220 181 753

mladez@cirkev.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou