Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Evropská komise pro katolickou výchovu se sejde v Praze

Datum publikace4. 10. 2011, 18.10
TiskTisk

Po dohodě s generálním sekretářem Evropské komise pro katolickou výchovu (CEEC) panem Etiennem Verhackem se podzimní kongres CEEC koná v Praze v termínu: 6 - 9. října 2011. Je to příležitost pro reprezentaci českých katolických škol a výměnu zkušeností na evropské úrovni.

Praha: Akce se uskuteční v hotelu Pyramida, kromě odborného programu budou účastníci v pátek 7.10. přijati pražským arcibiskupem Dominikem Dukou, který nad kongresem CEEC převzal záštitu,  a v sobotu 8.10. navštíví strahovský klášter.

Evropská komise pro katolickou výchovu (CEEC) je nezisková organizace založená v roce 1974, která zastupuje 25 zemí západní, střední a východní Evropy, kde jsou katolické školy. V současné době reprezentuje 30 500 škol a 7 500 000 studující mládeže,  sídlo má v Bruselu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou