Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Nové weby Proglasu

Datum publikace11. 10. 2011, 16.40
TiskTisk

Návštěvníci webu Radia Proglas od začátku října nacházejí na původní internetové adrese nově upravené webové stránky. Nejde pouze o jejich nový vzhled, cílem bylo také umožnit návštěvníkům snadnější orientaci.

Brno: Kromě hlavní tmavě modré homepage Proglasu  vznikly další plnohodnotné weby: už delší dobu samostatný zelený web – Hudba, nově pak oranžovýJunior a světle modrýZprávy. Už podle názvu je patrné, který web je komu určený.

Po více než třech letech tak nastal čas pro rozvolnění, zpřehlednění i barevnost. Stránky jsou nyní strukturovány mírně odlišně, přesto však srozumitelně, aby uživatel mohl snadno a rychle najít požadované informace.

Práce redaktorů a techniků Proglasu se společností Vizus trvala čtvrt roku. Nyní ještě  probíhají drobné úpravy spojené s přechodem; děkujeme za trpělivost a také za náměty na jejich definitivní doladění.

Věříme, milí návštěvníci, že si na nový design brzy zvyknete a že vám weby budou sloužit ještě lépe, než doposud, že budete novou tváří stránek osvěženi; i to bylo naší snahou a smyslem změn.

Pracovníci a spolupracovníci Proglasu přejí sobě i uživatelům, ať weby rodiny proglas.cz slouží k dobrému.

 

Helena Horáková
manažerka Radia Proglas

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou