Lupa
Obsah Obsah
Portál

Setkání biskupa Jana Baxanta s prezidentem Václavem Klausem

Datum publikace17. 10. 2011, 16.45
TiskTisk

Litoměřický biskup Jan Baxant se v úterý 18. října 2011 setká s prezidentem republiky Václavem Klausem, který spolu s manželkou Livií navštíví ve dnech 18. – 20. října 2011 Ústecký kraj.

Litoměřice: Prezident republiky Václav Klaus s manželkou Livií vykonají ve dnech 18. – 20. října 2011 návštěvu Ústeckého kraje. Ve všech navštívených městech a obcích regionu se setkají s občany a se zástupci místních samospráv. V Litoměřicích se během prvního dne cesty setkají s litoměřickým biskupem Janem Baxantem.  

Program, Litoměřice:

11.10 hodin – příjezd a návštěva kostela Všech svatých na Mírovém náměstí v Litoměřicích, přivítání s Mons. Janem Baxantem (kostel bude v tomto čase přístupný pro veřejnost)

11.35 hodin - setkání Mons. Jana Baxanta s prezidentským párem a hejtmankou Ústeckého kraje Janou Vaňhovou v biskupské rezidenci

12.00 hodin – společný odjezd z rezidence (Hrad Litoměřice, pracovní oběd pořádaný hejtmankou Ústeckého kraje)

O den později navštíví prezident Václav Klaus v rámci své cesty mimo jiné Českou Kamenici a zdejší poutní kapli Panny Marie.

Program návštěvy prezidenta republiky v Ústeckém kraji: www.klaus.cz

Autor článku: Jana Michálková
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou