Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biskup František Radkovský zahájí kurz pro animátory

Datum publikace19. 10. 2011, 17.06
TiskTisk

V pátek 21.10. 2011 v 19.00 zahájí biskup František Radkovský kurs pro animátory v Diecézním centru mládeže v Plzni, který bude probíhat během pěti víkendů. První setkání se uskuteční 21. – 23.10., absolventi budou moci složit zkoušku, na základě které obdrží certifikát pro vedoucí táborů (akreditace MŠMT).

Plzeň: Během kurzu se frekventanti naučí jak vést společenství, jak se zapojit do služby ve farnosti, jak připravit zajímavou hru, modlitbu či společný večer, jak zprostředkovávat víru dětem a jak se s nimi zapojit do mše sv., jak připravit a zajistit chod tábora, jak řešit konflikty a mnoho dalšího.

Kromě biskupa Františka Radkovského budou účastníkům kurzu předávat své zkušenosti např. P. Petr Hruška, P. Jan Balík, P. Vít Zatloukal, JUDr. Jan Klail, Ing. Marie Světničková a další osobnosti. Na programu bude exkurze do trapistického kláštera v Novém Dvoře, návštěvy u salesiánů, františkánů a jiné zajímavé aktivity.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou