Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Poselství ke Světovému dni migrantů a uprchlíků

Datum publikace26. 10. 2011, 13.33
TiskTisk

'Migrace a nová evangelizace', to je téma poselství Svatého otce k příštímu Světovému dni migrantů a uprchlíků, který připadá na 15. ledna 2012. Dokument představil včera v Tiskovém středisku Svatého stolce předseda Papežské rady pro pastoraci migrantů, arcibiskup Antonio Maria Vegliò.

Vatikán: 'Naše doba je poznamenaná pokusy zrušit Boha,' napsal Benedikt XVI. v loňském poselství a letos se vrací k tomu, aby znovu zdůraznil 'nutnost podporovat dílo evangelizace s novou silou', 'probudit v každém z nás nadšení a odvahu' řídit se slovy svatého Pavla: 'Běda mi, kdybych nehlásal evangelium'. Dnešní fenomén migrace je příležitostí, kterou nám nabízí Prozřetelnost, píše papež.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou