Lupa
Obsah Obsah
Portál

Pontifikální mše sv. pro Charitu v plzeňské katedrále

Datum publikace7. 11. 2011, 16.12
TiskTisk

Při příležitosti 18. výročí založení Diecézní charity Plzeň se 9. listopadu 2011 ve 14.00 koná v katedrále sv. Bartoloměje v Plzni děkovná pontifikální mše sv. Hlavním celebrantem bude biskup Mons. František Radkovský, který také společně s ředitelem Diecézní charity Plzeň Jiřím Lodrem předá Cenu sv. Vincence osobnostem, jež se výrazně a obětavě zasloužily o charitní činnost.

Plzeň: Po mši sv. bude následovat možnost přátelského setkání a občerstvení v učebnách biskupství.

V 17.30 pak proběhne taktéž v prostorách biskupství na nám. Republiky setkání adoptivních rodičů, kteří v rámci projektu Adopce na dálku Diecézní charity Plzeň financují vzdělávání „svým“ dětem v Latinské Americe. Během tohoto setkání se adoptivní rodiče mohou obrátit na odpovědné pracovníky s dotazy a připomínkami. Budou také představeny nové projekty Střediska rozvojové spolupráce Diecézní charity Plzeň. (Více na www.dchp.cz).

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou