Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Arcibiskup Duka požehná kapli psychiatrické léčebny Bohnice

Datum publikace8. 11. 2011, 13.30
TiskTisk

V neděli 20. listopadu 2011 - poslední neděli tohoto liturgického roku - navštíví arcibiskup pražský ThLic. Dominik Duka OP Psychiatrickou léčebnu v Bohnicích.

Praha: Pan arcibiskup přijal pozvání ředitele MUDr. Martina Hollého k setkání se zaměstnanci a pacienty léčebny. Při té příležitosti se seznámí s činností ekumenického týmu spirituální péče, který od května 2009 v Psychiatrické léčebně koordinuje jáhen a terapeut Jaromír Odrobiňák. V 15:30 bude Mons. Dominik Duka v ústavním kostele svatého Václava slavit mši svatou a poté požehná kapli Ducha svatého, která byla v kostele nově zřízena a opatřena vitrážemi výtvarníka Oldřicha Seluckého. Více informací o připravované návštěvě a podobě spirituální péče v Psychiatrické léčebně Bohnice naleznete také na jejích internetových stránkách.

 

Foto převzato

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou