Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Diecéze Hradec Králové se pokloní Pražskému Jezulátku

Datum publikace8. 11. 2011, 15.15
TiskTisk

V sobotu 19. listopadu 2011 se uskuteční pouť Královehradecké diecéze do katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha a k Pražskému Jezulátku.

Hradec Králové: Pouť Královehradecké diecéze do Prahy v sobotu 19. listopadu 2011 začne v kontextu státního svátku modlitbou k národním patronům v katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha v 10.00 hodin. Královehradečtí pak budou pozváni k prohlídce Arcibiskupského paláce a ve 13.30 hodin završí svou pouť mší svatou s pomocným biskupem královehradeckým, Mons. Josefem Kajnekem u Pražského Jezulátka v kostele Panny Marie Vítězné na Malé Straně. Po mši poděkují přítomní za dar svobody modlitbou Te Deum a společně se pomodlí za církev a za vlast.

Foto převzato

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou