Lupa
Obsah Obsah
Portál

Uchem jehly s Prokopem Remešem

Datum publikace8. 11. 2011, 14.20
TiskTisk

Setkání evangelického faráře Pavla Klineckého s psychiatrem a gynekologem Prokopem Remešem v pořadu České televize Uchem jehly. Režie J. Semschová, 26 min.

'Prokop Remeš pracuje jako gynekolog v Psychiatrické léčebně v Bohnicích. Zároveň zde vede psychoterapeutické skupiny pro závislé. V roce 1992 spoluzaložil Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů. Kromě medicínských oborů vystudoval i teologii. Své znalosti z oblasti psychiatrie, teologie a hlubinné psychoterapie využívá při hagioterapii. Pomocí biblických příběhů, které se dotýkají základních lidských otázek a pocitů, jako je smysl života, vina, utrpení, dobro a zlo, smrt, atd. mohou klienti nahlédnout do života vlastního. Tato metoda se osvědčila při léčbě závislostí. Do jaké míry si porozumí MUDr. Prokop Remeš s evangelickým farářem Pavlem Klineckým, kterého zaujala nejen Remešova kniha Nahá žena na střeše?' Dozvíte se v pořadu České televize Uchem Jehly.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou