Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Adventní bdění 2011 ve Vranově u Brna

Datum publikace23. 11. 2011, 12.40
TiskTisk

Adventní bdění v chrámu Narození Panny Marie na Vranově u Brna se letos uskuteční v sobotu 26. listopadu 2011 od 21.00 do 23.00 hodin.

Vranov u Brna: Nejmenší bratři sv. Františka z Pauly (pauláni)  také letos pořádají adventní bdění na zahájení doby očekávání příchodu Ježíše Krista, které na jednom z nejvýznamnějších poutních míst brněnské diecéze, Vranově u Brna, zahájilo svou tradici po roce 1990.

K 'bdění' ve vranovském chrámu Narození Panny Marie se scházejí stovky lidí třikrát ročně, a to v předvečer první adventní neděle, na Velký pátek a v předvečer slavnosti Seslání Ducha Svatého. Otevření adventní doby na Vranově ve svém duchovním programu obsáhne čtení Božího slova, modlitby a adoraci provázenou písňovými vstupy.

 
Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou