Lupa
Obsah Obsah
Portál

Adventní hudba na Vyšehradě

Datum publikace23. 11. 2011, 13.10
TiskTisk

V rámci XXI. ročníku Mezinárodního festivalu adventní a vánoční hudby s cenou Petra Ebena bude v pátek 25. listopadu 2011 od 18.00 hodin v bazilice sv. apoštolů Petra a Pavla na Vyšehradě slavena mše svatá, na kterou naváže koncert švédského pěveckého chorálního sboru „Lomma Church Choir“.

Bohoslužbu bude slavit kanovník Královské kolegiátní kapituly sv. Petra a Pavla na Vyšehradě a místní farář P. Jan Kotas. S.L.L.

XXI. ročník Mezinárodního festivalu adventní a vánoční hudby s cenou Petra Ebena se koná v termínu  25. a 26. listopadu 2011. Festival je věnován Petru Ebenovi, významnému a celosvětově známému skladateli sborové a duchovní hudby. Je jediným festivalem, na kterém se tato „cena“ uděluje, a to za provedení jeho skladby. Festival je mezinárodní a záštitu mu poskytuje hlavní město Praha. Soutěžní program je zaměřen převážně na adventní a vánoční období.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou