Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Adventní půlhodinky v plzeňské katedrále začínají v neděli

Datum publikace23. 11. 2011, 14.30
TiskTisk

Každoroční Adventní půlhodinky, které vždy o adventních nedělích probíhají v plzeňské katedrále sv. Bartoloměje od 15.00 a přinášejí varhanní improvizace a duchovní slovo, nebudou chybět ani letos.

Plzeň: Připraven je jubilejní 10. ročník, 27.11. bude varhanním interpretem Miroslav Pšenička, duchovní slovo pronese biskup František Radkovský, 4.12. hraje na varhany Jaroslav Tůma, 11.12. Jakub Janšta a 18.12. Jaroslav Vodrážka.

Tyto půlhodinky nabízejí návštěvníkům nejen hudební zážitek a chvíle zklidnění, ale pomáhají také proniknout do pravé atmosféry adventu, plného očekávání a pokory, nepřeplněného předvánočním shonem a předčasně znějícími koledami.

Adventní půlhodinky se konají pod záštitou biskupa Františka Radkovského, vstupné je dobrovolné.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou