Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

V Praze se představí křesťanské hudební skupiny

Datum publikace23. 11. 2011, 13.09
TiskTisk

To nejlepší z tvorby křesťanských hudebních skupin chtějí nabídnout organizátoři osmého ročníku benefičního festivalu VOX, který proběhne v sobotu 26. listopadu od 14.00 do 22.00 hodin v prostorách Pastoračního střediska na Praze 6.

Praha:  'Festival bude i letos žánrově pestrý, v rozmezí od rocku přes pop a hardcore až po worship. Hudba prezentovaná na VOXu by měla být vyjádřením svobody uměleckého projevu bez hranic konfesí,' říká koordinátorka příprav festivalu Lucie Haschková. Podle jejích slov se návštěvníci festivalu mohou těšit na české kapely MICHAEL, NOVÉ MĚCHY, RUNAWAY MY SON a ELIATA. Ze Slovenska do Prahy dorazí SIMONA MARTAUSOVÁ a kapela eSPé. 'Do 25. 11. lze vstupenky koupit na několika prodejních místech v Praze za zvýhodněnou cenu 200 Kč, přímo na místě budou v den konání festivalu k dostání za 250 Kč, děti od 6 do 12 let zaplatí 60 Kč, držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma. Vstup do sálu je bezbariérový,' upozorňuje Lucie Haschková a mimopražským návštěvníkům připomíná, že mohou využít jednoduchého ubytování v Praze – Kunraticích. 'Jen je nutné si ubytování zarezervovat přes formulář na webu festivalu do 25. 11. Více informací najdete na oficiálním webu festivalu www.vox.signaly.cz,' vzkazuje Lucie Haschková.
Benefiční výtěžek z akce bude věnován středisku Naděje v Praze.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou