Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Adventní pouť mládeže s biskupem Radkovským do Regensburgu

Datum publikace5. 12. 2011, 16.32
TiskTisk

Již pojedenácté se mladí lidé z plzeňské diecéze vypraví o víkendu 9. – 11. prosince na tradiční adventní pouť s biskupem Františkem Radkovským do Regensburgu, sídelního města partnerské diecéze.

Regensburg: Pouť pořádá již tradičně plzeňské Diecézní centrum mládeže a na programu letos bude např. mše svatá s biskupem Františkem Radkovským v kryptě kostela sv. Emmerama u hrobu sv. Wolfganga, dále návštěva biskupského pivovaru či odborná prohlídka města. V neděli se všichni zúčastní slavnostní mše svaté v řezenském dómu, o jejíž hudební doprovod se postará světoznámý sbor Regesburger Domspatzen, který v minulosti vedl bratr současného papeže Georg Ratzinger. Samozřejmě nebude chybět ani čas na adventní trhy a setkání s mladými lidmi řezenské diecéze.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou