Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Arcibiskup Duka podepíše kondolenční knihu

Datum publikace18. 12. 2011, 20.53
TiskTisk

Pražský arcibiskup Dominik Duka OP podepíše spolu s prezidentem republiky Václavem Klausem, předsedou Senátu Milanem Štěchem a předsedkyní Poslanecké sněmovny Miroslavou Němcovou v pondělí 19. prosince 2011 v 10.00 hodin v Rothmayerově sále Pražského hradu jednu z kondolenčních knih.

Pražský arcibiskup dnes na znamení smutku nechal v 18.00 hodin rozeznít všechny zvony všech kostelů a kaplí v naší zemi. Sám se v danou hodinu odebral do pražské katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha, aby vlastnoručně zazvonil na katedrální zvon.

Poslední československý a první český prezident Václav Havel zemřel 18. prosince 2011 ve věku 75 let.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou