Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tříkrálová sbírka již po dvanácté

Datum publikace28. 12. 2011, 15.42
TiskTisk

Již po dvanácté vyjdou začátkem ledna do ulic v celé České republice koledníci, aby se tak podíleli na největší dobročinné akci u nás – Tříkrálové sbírce.  

Okolo 50 tisíc dobrovolníků bude chtít začátkem roku 2012 navázat na výsledky z loňska, kdy výnos sbírky překročil částku 70 milionů korun.  Vybrané peníze poputují na pomoc nemocným, handicapovaným i seniorům. Stranou pomoci však nezůstanou ani matky s dětmi v tísni či další jinak sociálně potřebné skupiny obyvatelstva. Peníze půjdou především do regionů, kde sbírka probíhá. Zhruba desetina výnosu sbírky je pak určena na humanitární pomoc do zahraničí.

Sbírku je možno podpořit i dárcovskou SMS ve tvaru DMS KOLEDA na číslo 87 777.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou