Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tříkrálový koncert 2012 v přímém přenosu

Datum publikace4. 1. 2012, 12.20
TiskTisk

 V neděli 8. ledna od 18. 00 hodin proběhne v přímém přenosu České televize ČT 1 Tříkrálový koncert z Městského divadla Brno.

Brno: V rámci koncertu uvidí diváci ČT reportáže z charitních zařízení, kde Tříkrálová sbírka pomáhá lidem v nouzi - například z poradny pro ženy v tísni nebo centra pro péči o zdravotně postižené děti. A bude představen i jeden zahraniční projekt, tentokrát z Indonésie. Reportáže doprovodí hudební vystoupení Václava Neckáře s Bacily, Hradišťanu, No Name, Debbi, Martina Haricha a dalších. Moderuje Martina Kociánová.

V minulém roce přineslo vysílání koncertu na konto sbírky díky dárcovským SMS celkem 614 tisíc korun.

Více na www.trikralovasbirka.cz

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou