Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pouť do Říma na slavnostní jmenování kardinála Duky

Datum publikace7. 1. 2012, 10.42
TiskTisk

Slavnostní jmenování pražského arcibiskupa Dominika Duky kardinálem se bude konat 18. února 2012 v Římě při zasedání konzistoře. Nově jmenovaní kardinálové na ní převezmou jmenovací dekrety a kardinálské birety. Den poté, 19. února 2012, bude papež spolu s novými kardinály ve vatikánské bazilice sv. Petra sloužit slavnostní mši svatou, při níž arcibiskup Dominik Duka obdrží kardinálský prsten.

Věřící z České republiky, kteří chtějí být této slavnostní události přítomni, se mohou dopravit do Říma prostřednictvím Poutního centra biskupství královéhradeckého a ČM Fatimy v Koclířově, které tuto pouť českých a moravských poutníků  do Vatikánu organizují.

Poutníci si mohou vybrat  jednu z následujících variant:
Letecky: 17. - 19. 2. včetně 2 nocí v hotelu za 8.500,- Kč

Autobusem: 16. - 20. 2. včetně 2 nocí v hotelu za 5.000,- Kč

Přihlásit je možné telefonicky na čísle 731 646800 nebo emailem ryklova@bihk.cz.

Poštovní adresa je: Biskupství královéhradecké, Poutní centrum, Velké nám. 35, 500 01 Hradec Králové.

 

Pouť do Říma pořádá nově také Arcibiskupství pražské. Přihlašovací formulář je ke stažení v příloze.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou