Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tříkrálová sbírka vrcholí

Datum publikace11. 1. 2012, 15.05
TiskTisk

Do soboty 14. ledna mohou zájemci podpořit letošní Tříkrálovou sbírku, jejíž 12. ročník právě v těchto dnech na mnoha místech České republiky vrcholí.

Praha – Málo známou skutečností je, že Tříkrálovou sbírku můžete podpořit i jinak než klasickým příspěvkem do kasičky koledníků. Po celý rok je totiž možné zaslat na účet organizátora celé akce, Charity ČR, dárcovskou SMS, a to ve tvaru: DMS KOLEDA na číslo 87 777.

V tuto chvíli však na řadě míst České republiky Tříkrálová sbírka ještě probíhá. Kdo chce zjistit bližší informace o tom, jaký je její program právě v místě bydliště, může navštívit webové stránky místní Charity. Zde také lidé naleznou dílčí výsledky koledování. Ty celkové budou známy až koncem měsíce ledna. V loňském roce se poprvé podařilo získat více než 70 milionů korun, a organizátoři doufají, že i letošek bude podobně úspěšný. 

Tříkrálovou sbírku je možné sledovat též na facebooku:  http://www.facebook.com/trikralovasbirka.

Podrobnější informace o sbírce naleznete na stránkách www.trikralovasbirka.cz .

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou