Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Oficiální webová stránka SDM 2013

Datum publikace16. 1. 2012, 11.50
TiskTisk

V pátek 13. ledna 2012 byla aktivována oficiální internetová stránka Světových dnů mládeže, které se budou konat v brazilském Rio de Janeiro v roce 2013.

Rio de Janeiro: Obsah stránky www.rio2013.com je zatím k dispozici jenom v portugalštině. Jednou z novinek je zvláštní aplikace, pomocí níž mohou mladí zájemci sledovat na mobilu nebo tabletu trasu putovních symbolů Světových dnů mládeže, tedy kříž a mariánskou ikonu. Aplikace je k dispozici pro uživatele iPhonu, iPadu a iPodu, ale také pro verzi Tabletu a smartphonu s operačním systémem android. Putovní symboly Světových dnů mládeže jsou totiž od 18. září loňského roku již na jihoamerickém kontinentu, kde navštíví všechny brazilské diecéze.

(RaVat)

 

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou