Lupa
Obsah Obsah
Portál

Studia pro chrámové varhaníky

Datum publikace16. 1. 2012, 14.45
TiskTisk

V příštím akademickém roce budou na Pedagogické fakultě Univerzity Hradec Králové opět otevřeny studijní obory hry na varhany, které se věnují především formaci chrámových varhaníků a sbormistrů.

Jedná se o studijní obor Specializace v pedagogice - Sbormistrovství chrámové hudby. Toto studium je určeno pro chrámové varhaníky, sbormistry a zpěváky.

Druhým oborem je pak studijní obor Specializace v pedagogice - Hra na nástroj a sólový zpěv se zaměřením na vzdělávání – hra na varhany, které je určeno pro chrámové varhaníky a pro budoucí učitele hry na varhany na ZUŠ, studuje se v pevné kombinaci s oborem Hudební kultura se zaměřením na vzdělávání a jeho absolventi pak mají možnost navazujícího magisterského studia hry na varhany a učitelství Hv na SŠ.

Výhodou studia je, že výuka hry na varhany a cvičení studentů probíhají na 2 nových dvoumanuálových píšťalových varhanách umístěných přímo na UHK.

Bližší informace a požadavky k přijímacím zkouškám naleznete na: http://www.uhk.cz/pdf  eventuelně kontaktujte e-mail: frantisek.vanicek@uhk.cz  či tel.: 602 833 165.

František Vaníček

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou