Lupa
Obsah Obsah
Portál

31. ročník Cyrilometodějské pouti začne již za necelý měsíc

Datum publikace20. 1. 2012, 15.05
TiskTisk

V sobotu 18. února 2012 začne první etapou z Levého Hradce do Brandýsa nad Labem 31. ročník Cyrilometodějské pěší pouti, která má svůj cíl na Velehradě. Tato tradiční akce bude po jednotlivých částech probíhat každý třetí víkend v měsíci. Celkově se skládá ze dvou větví (české a moravské) a ve svém srpnovém závěru se propojí s letošním 12. ročníkem pouti na Velehrad.

Z Levého Hradce přes Olomouc až na Velehrad čeká poutníky cesta rozdělená do sedmnácti etap, o celkové délce 390 km.

Sesterská (moravská) větev 31. Cyrilometodějské pouti začíná, po společném zahájení na Levém Hradci následující neděli, tedy 26. února v Novém Jičíně. Vycházet se bude ze Španělské kaple ve 13:00 hodin.

Přihlášky a více informací o 'české' větvi pouti získáte na telefonním čísle 739 389 158 a emailové adrese L.Gottfried@seznam.cz (L. Gottfried) či 725 939 385 a f.reichel@volny.cz (F. Reichel).

Podrobný itinerář putování naleznete v příloze článku. Veškeré podrobnosti k související 12. srpnové Pěší pouti na Velehrad z moravských měst a obcí jsou k dispozici na ZDE.

 

Duchovní témata:

  • Víra a praotcové Starého Zákona
  • Devět plodů Ducha Svatého

Soubory ke stažení

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou