Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Velehradské gymnázium zve na prázdninovou školu

Datum publikace24. 1. 2012, 14.00
TiskTisk

Středisko volného času při Stojanově gymnáziu, Velehrad připravuje druhý ročník Prázdninové školy, tentokrát s nabídkou: „Škola médií a filmu“ (29. července – 3. srpna), „Jazyková škola“ (19.–24. srpna) a ve stejném termínu také „Týden v pohybu“. Zkušení lektoři tak v jednotlivých kurzech seznámí účastníky se základy fotografování, filmování a animace, povedou výuku angličtiny, němčiny, francouzštiny a ruštiny a umožní sportovní vyžití při aerobiku či na koloběžkách.

Velehrad: Na přelomu července a srpna se pro zájemce otevírá Škola médií a filmu. Kurz, který probíhá ve spolupráci s Vyšší odbornou školou publicistiky v Praze, je určen pro zájemce o média, film či komunikační profese. Obsahem setkání, které probíhá od 29. července do 3. srpna, bude práce v ateliérech – animace, režie, kamera a střih, foto a audio.

Ve druhé polovině srpna na Velehrad přijedou zájemci o cizí jazyky – mírně až středně pokročilé budoucí i současné středoškoláky, kteří se učí angličtinu, němčinu, ruštinu nebo francouzštinu, zde přivítá Jazyková škola. V průběhu pěti dnů od 19. do 24. srpna je čeká celkem 30 hodin výuky vedené odbornými pedagogy a lektory. Výuka bude probíhat v malých skupinách (maximálně 12 osob) rozdělených podle jazykové úrovně uchazečů.

Ve stejném termínu (19.–24. srpna) uvítá gymnázium také ty, kteří mají rádi pohyb a chtějí upevnit své zdraví tělesné i duševní. Náplní Týdne v pohybu je aerobik, cvičení v posilovně, turistika či jízda na koloběžce pod vedením zkušených cvičitelů.

Všechny zmíněné kurzy pořádá Středisko volného času na Stojanově gymnáziu Velehrad, e-mail: stredisko@sgv.cz. Více informací lze najít v přiloženém souboru nebo na webových stránkách střediska.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou