Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Únorové číslo časopisu IN! dívčí svět 2012

Datum publikace1. 2. 2012, 14.17
TiskTisk

Co najdete  v únorovém čísle časopisu IN!? Letošní únor je trochu neobvyklý, má 29 dní, a proto se mu věnujeme hned na úvodní straně. V rubrice INterview se čtenářky tentokrát mohou více seznámit s mladou zpěvačkou Patricií Janečkovou. I když vyhrála Talentmánii a má za sebou velké koncerty, zůstala skromná a nepovažuje se za žádnou důležitou hvězdu.

Modlitba růžence nemusí být jen dlouhé a nudné odříkávání zdrávasů. Pokud člověk zapojí i hlavu, může mu dojít spoustu věcí. Více se o tom dozvíte v rubrice Duchovní INjekce.

Podléháš skepsi nebo záříš optimismem? Takový je název testu, díky kterému se o sobě čtenářky třeba zas něco dozví.

2. únor je Světovým dnem zasvěceného života. V této souvislosti jsme poprosili o krátký rozhovor boromejku, sestru Vincentu. Prozradila nám něco o tom, jak poznat své řeholní povolání a jaká byla její cesta do kláštera.

Dnes je pro nás samozřejmostí starat se o své nehty. Někdo si vystačí s nůžkami, někdo má pomůcek více. Od kdy se ale začaly nehty třeba lakovat? A jak se o nehty starali lidi v pravěku? To prozkoumala naše redaktorka Bára.

V létě se chystá ve Žďáru nad Sázavou celostátní setkání mládeže. Pro čtenářky jsme připravili soutěž, kde tři výherkyně mohou jet na setkání zadarmo. Více informací naleznete v únorovém čísle časopisu IN!

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou