Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

ERA zve na letní meetingy pro mladé v Chorvatsku a Itálii

Datum publikace6. 2. 2012, 12.08
TiskTisk

ERA (Evropská Rogacionistická Asociace), evropské hnutí křesťanské mládeže, zve na Teen ERA Meeting a Meeting. Jde o mezinárodní křesťanské setkání pro děti od 10 do 16 let a mladých od 17 do 35 let.

Teen ERA Meeting se koná na chorvatském ostrově Veli Lošinj, hlavním pořadatelem je právě český tým. Účastnit se ho budou děti ze Slovenska, Maďarska, Polska a Čech. Pro děti je připraven duchovní program přiměřený jejich věku, hry, výlety či koupání v moři. Uzávěrka přihlášek je 15. května 2012. Meeting se koná v Itálii, účastní se ho Italové, Maďaři a Češi. Přihláška můžete podávat do 31. května 2012. 

ERA (Evropská Rogacionistická Asociace) je evropské hnutí křesťanské mládeže založené roku 1989 v Itálii otcem Gaetanem Lo Russo. Toto laické hnutí je duchovně vedené kongregací otců Rogacionistů Srdce Ježíšova, následovníků odkazu svatého Anibala Maria di Francia. Cílem jak kongregace, tak i asociace, je pomoci mladým při hledání jejich povolání. V dnešní době ERA aktivně působí v 5 evropských zemích - Itálie, Španělsko, Slovensko, Polsko a Česká republika.

V duchu rogáte pracuje sdružení v Čechách s dětmi a mladými lidmi již od roku 1998. Několikrát do roka pořádá spolu s kněžími tzv. teen víkendy, kde se setkávají děti od 6 do 14let, dále víkendy pro „skorodospělé“ tedy mladé od 14ti do 18let. Dále formační víkendy, setkávání rodin s dětmi či ERA ples. Vyvrcholením celého roku jsou dva mezinárodní meetingy v cizině Teen Meeting a Meeting, na který se sjedou děti a mladí z několika zemí Evropy. Jako všechny naše akce i zde je program rozdělen na dvě části - na duchovní program a rekreaci.

 

Plakáty k Teen Meetingu a Meetingu najdete v příloze.

Soubory ke stažení

velikost 62 KB
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou