Briefing pro novináře ve Žďáru nad Sázavou

U příležitosti přípravy Celostátního setkání mládeže se uskuteční zítra 8. února v 10:45 hodin na Městském úřadě ve Žďáru nad Sázavou v malém zasedacím sále briefing pro novináře.
Publikováno: 7. 2. 2012 18:20

Zítra 8. února se sejdou členové Diecézních center pro mládež zodpovědní za pracovní týmy a doprovázející kněží k přípravě Celostátního setkání mládeže přímo ve Žďáru nad Sázavou.
Na přípravě setkání se aktivně podílejí stovky mladých lidí, kteří ve více jak 30 skupinách již od loňského roku pracují na tom, aby zajistili ubytování, stravování, technické zázemí i celý program setkání včetně hudební složky a režie.
Na zítřejší briefing o aktuálních přípravách Celostátního setkání mládeže jsou zváni  všichni novináři.

Materiály pro novináře jsou přiloženy.

Novým pražským arcibiskupem byl jmenován J. Exc. Jan Graubner

Jeho Svatost papež František o dnešním poledni jmenoval 37. pražským arcibiskupem J. Exc. Mons. Jana Graubnera, doposavadního arcibiskupa olomouckého a metropolitu moravského. Stává se tak 25. primasem českým.
13.05.2022

Naléhavý úmysl Apoštolátu modlitby papeže Františka na měsíc květen 2022

Modleme se, abychom s papežem Františkem ochotněji svěřovali Panně Marii utrpení a slzy ukrajinského lidu
09.05.2022

Poselství k 59. světovému dni modliteb za povolání

8. května 2022, na čtvrtou neděli velikonoční, slavíme 59. světový den modliteb za povolání. Letos má téma „Povoláni k vytváření lidské rodiny“. Uveřejňujeme poselství, které Svatý otec František zasílá k této příležitosti biskupům, kněžím, zasvěceným mužům a ženám a věřícím na celém světě.
07.05.2022

Výuka anglického jazyka na střední odborné škole

Evangelická akademie - Vyšší odborná škola sociální práce a střední odborná škola přijme pedagoga, studenta vyššího ročníku VŠ nebo odborníka z praxe na výuku anglického jazyka na částečný úvazek (v rozsahu 14 eventuálně 18 vyučovacích hodin za týden v 1. -3. ročníku SOŠ + kombinované studium - dospělí). Termíny výuky na SOŠ po domluvě a v kombinované formě v pátek a výjimečně v sobotu. Nástup možný od 1.9. 2022. Strukturovaný životopis zasílejte do 31.5.2022.
06.05.2022

Květnové číslo časopisu IN! - dívčí svět

Vše kvete a voní a do schránky přistává všem našim čtenářkám časopis IN! Je stejně barevný a pestrý jako příroda na jaře. Plný vůní, zajímavostí a příběhů. Začtěte se!
04.05.2022