Briefing pro novináře ve Žďáru nad Sázavou

U příležitosti přípravy Celostátního setkání mládeže se uskuteční zítra 8. února v 10:45 hodin na Městském úřadě ve Žďáru nad Sázavou v malém zasedacím sále briefing pro novináře.
Publikováno: 7. 2. 2012 19:20

Zítra 8. února se sejdou členové Diecézních center pro mládež zodpovědní za pracovní týmy a doprovázející kněží k přípravě Celostátního setkání mládeže přímo ve Žďáru nad Sázavou.
Na přípravě setkání se aktivně podílejí stovky mladých lidí, kteří ve více jak 30 skupinách již od loňského roku pracují na tom, aby zajistili ubytování, stravování, technické zázemí i celý program setkání včetně hudební složky a režie.
Na zítřejší briefing o aktuálních přípravách Celostátního setkání mládeže jsou zváni  všichni novináři.

Materiály pro novináře jsou přiloženy.