Briefing pro novináře ve Žďáru nad Sázavou

U příležitosti přípravy Celostátního setkání mládeže se uskuteční zítra 8. února v 10:45 hodin na Městském úřadě ve Žďáru nad Sázavou v malém zasedacím sále briefing pro novináře.
Publikováno: 7. 2. 2012 19:20

Zítra 8. února se sejdou členové Diecézních center pro mládež zodpovědní za pracovní týmy a doprovázející kněží k přípravě Celostátního setkání mládeže přímo ve Žďáru nad Sázavou.
Na přípravě setkání se aktivně podílejí stovky mladých lidí, kteří ve více jak 30 skupinách již od loňského roku pracují na tom, aby zajistili ubytování, stravování, technické zázemí i celý program setkání včetně hudební složky a režie.
Na zítřejší briefing o aktuálních přípravách Celostátního setkání mládeže jsou zváni  všichni novináři.

Materiály pro novináře jsou přiloženy.

Podpořme zaměstnávání handicapovaných dívek

Dívčí katolická střední škola Praha handicapované dívky nejen vzdělává, ale rovněž i zaměstnává – ve školní chráněné dílně Inspirace. Prosíme, podpořte nebo svým známým doporučte kampaň na Startovači zaměřenou právě na pomoc zaměstnávání handicapovaných dívek a žen. Zde: https://www.startovac.cz/projekty/inspirace-pro-tebe/ Děkujeme!!!

Přímé přenosy bohoslužeb od 27. ledna do 2. února 2020

Všem, kdo se nemohou zúčastnit mše svaté v kostele a chtěli by se připojit alespoň prostřednictvím médií, nabízíme přehled bohoslužeb, vysílaných během následujících dní přímým přenosem v Televizi Noe a Radiu Proglas.
27.01.2020

Prohlášení předsednictva Rady evropských biskupských konferencí (CCEE) a předsedy Komise biskupských konferencí zemí Evropské unie (COMECE) k 75. výročí osvobození německého nacistického vyhlazovacího tábora Auschwitz-Birkenau.

27.01.2020

"Dejme v sobě prostor Božímu Slovu" připomněl papež František u příležitosti neděle Božího slova

V neděli dopoledne sloužil římský biskup v bazilice sv. Petra mši u příležitosti neděle Božího slova, kterou stanovil v roce 2019 na svátek sv. Jeronýma (30. září) v listu Aperuit illis.
26.01.2020

Papež František: Naší povinností je plnit přednostní přání Boha spasit všechny

V římské bazilice sv. Pavla za hradbami se v sobotu odpoledne konala bohoslužba nešpor, jak je zvykem na svátek Obrácení sv. Pavla, kterým se končí Týden modliteb za jednotu křesťanů.
25.01.2020