Lupa
Obsah Obsah
Portál

Světové dny mládeže v Rio de Janeiro už mají své logo

Datum publikace9. 2. 2012, 15.00
TiskTisk

Srdce a v jeho středu obrys slavné sochy Krista tyčící se nad Rio de Janeirem a vlevo nahoře malý kříž. To vše v barvách brazilské vlajky: zelené, bílé, modré a žluté. Tak vypadá logo příštích Světových dnů mládeže (SDM). Proběhnou v brazilském Riu De Janeiru ve dnech 23. - 28. července 2013.

Rio de Janeiro: Do soutěže o grafický návrh loga se zapojilo přes 200 umělců. Vyhrál ji 25letý  Gustavo Huguenin. SDM 2013 v Riu chybí už jen hymna.

Již na začátku ledna byla aktivována oficiální internetová stránka SDM 2013. Obsah stránky www.rio2013.com je zatím k dispozici jenom v portugalštině a angličtině. 

Téma 15. Světových dní mládeže oznámil papež Benedikt XVI. loni v srpnu. Je jím Kristova výzva 'Jděte ke všem národům a získávejte mi učedníky.' (Mt 28, 19)

Kromě Světových dní mládeže 2013 bude Rio de Janeiro hostit také Mistrovství světa ve fotbale v roce 2014 a Letní olympijské hry 2016.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou