Lupa
Obsah Obsah
Portál

Celostátní fórum mládeže se blíží

Datum publikace13. 2. 2012, 14.12
TiskTisk

Přes 80 mladých delegátů z diecézí, hnutí, řeholí, iniciativ pro mladé pracujících v katolickém duchu včetně zástupců vysokoškoláků se sejde od 23. do 26. února 2012 ve Žďáru nad Sázavou, aby diskutovali s biskupy o svých pohledech na život církve a společnosti, o svých přáních a nabídkách.

Na celostátním Fóru mládeže se sejde ve Žďáru nad Sázavou od 23. do 26. února přes 80 delegátů a přes 30 pozorovatelů. Pozorovatelé budou kněží, řeholníci i laici, kteří mají zájem mladým lidem naslouchat a přemýšlet, jak odpovídat v pastorační práci na to, co hýbe světem mládeže.

Většina biskupů ČR se fóra zúčastní, k mladým delegátům také promluví a sdělí jim, co oni od mladých očekávají.

Závěrečnou bohoslužbu, při které mladí delegáti přednesou závěry, bude v neděli 26. února v 11.00 hodin celebrovat v klášterním kostele Nanebevzetí Panny Marie kardinál Dominik Duka. 

Podrobné informace naleznete v rubrice Celostátní fórum na zdar2012.signaly.cz

Přihlášky pozorovatelů: caban@cirkev.cz,  220 181 753

Během fóra proběhne 24. února ve 12.30 hodin v budově Městského úřadu za přítomnosti Mons. Jiřího Paďoura a starostky Žďáru nad Sázavou Ing. Dagmar Zvěřinové tisková konference.

Soubory ke stažení

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou