Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

ČBK pořádá kulatý stůl o rodinné politice

Datum publikace28. 2. 2012, 15.53
TiskTisk

Kulatý stůl o rodinné politice připravila na pondělí 5. března společně s Ministerstvem práce a sociálních věcí Česká biskupská konference. Akce, která se uskuteční v prostorách pražského arcibiskupství (v Sále kardinála Berana), potrvá od 9. 30 hodin do 13. 00 hodin a je určena pouze pro pozvané hosty.

Praha: Vedle generálního sekretáře ČBK Mons. Tomáše Holuba a zástupců Ministerstva práce a sociálních věcí se setkání zúčastní i představitelé křesťansky orientovaných pro-rodinných organizací a poslankyně Helena Langšádlová a Jaroslava Wenigerová ze Stálé komise pro rodinu a rovné příležitosti PSP ČR. Tématem kulatého stolu bude mimo jiné diskuse nad prioritami rodinné politiky Ministerstva práce a sociálních věcí či debata o financování nestátních neziskových organizací působících v oblasti podpory rodin, náhradní rodinné péče a ochrany práv dětí.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou