Lupa
Obsah Obsah
Portál

Kardinál Duka převezme řád Vavřínu

Datum publikace9. 3. 2012, 12.25
TiskTisk

V pondělí 12. března 2012 v 18.00 hodin převezme pražský arcibiskup kardinál Dominik Duka OP v Obecním domě řád křišťálového Vavřínu, který letos poprvé uděluje Hospodářská komora. Ta se ocenění rozhodla udělovat výjimečným osobnostem českého i evropského společenského života.

Praha: Slavností předání řádu se uskuteční během galavečera konaného ve Smetanově síni v Obecním domě v Praze za přítomnosti médií a významných osobností společenského a kulturního života.

Podle stanov Řádu Vavřínu se nositelem řádu stává taková osobnost či instituce, která „svým jednáním nebo činem vyvolává nebývalou úctu a respekt, naplňuje okolí dobrem a řada občanů s ní často propojuje svůj celoživotní postoj. Taková osobnost či instituce, která zároveň dodržuje společenskou a podnikatelskou etiku a pravidla fair play.“

Hospodářská komora České republiky zastupuje na základě zákona podnikatelskou veřejnost. Podporuje všechny podnikatelské oblasti mimo zemědělství, potravinářství a lesnictví. Hlavním posláním komory je vytvářet příležitosti pro podnikání, prosazovat a podporovat opatření, která přispívají k rozvoji podnikání v ČR a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu. Hospodářská komora sdružuje téměř 14 000 členů (právnických i fyzických osob) organizovaných v 66 regionálních a 84 oborových asociací.

                                                                    www.komora.cz, převzato z www.apha.cz

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou