Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Chrám Božího hrobu lze navštívit on-line

Datum publikace14. 3. 2012, 10.46
TiskTisk

Na webových stránkách františkánské kustodie ve Svaté zemi www.holysepulchre.custodia.org budou letos přenášeny velikonoční obřady z chrámu Božího hrobu v Jeruzalémě. Již nyní je uživatelům internetu nabízena virtuální prohlídka tohoto chrámu.

Jeruzalém: Jedná se o první podobnou webovou prezentaci o Svaté zemi. Podle sdělení františkánské kustodie se v budoucnosti chystá podobná prezentace dalších důležitých cílů poutníků jako je Bazilika Nasycení zástupů v Kafarnau, Getsemany, bazilika Narození Páně v Betlémě či Zvěstování v Nazaretu.

Internetové stránky jsou přístupné v italštině, angličtině, španělštině a francouzštině. Centrem stránek je oddíl věnovaný spiritualitě, který přináší texty evangelia o Ježíšově ukřižování, uložení do hrobu a Vzkříšení. Stránky ze spisů dávných i moderních poutníků, včetně projevů tří papežů (Pavel VI., blahoslavený Jan Pavel II., Benedikt XVI.), pak zprostředkovává sekce Svědectví.


Další informace na:  www.holysepulchre.custodia.org.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou