Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kardinál Duka bude sloužit mši na úmysl ochrany života

Datum publikace22. 3. 2012, 15.11
TiskTisk

Pražský arcibiskup kardinál Dominik Duka OP bude 24. března 2012 od 13.00 hodin sloužit v kostele sv. Jiljí v Praze mši svatou pro účastníky Pochodu pro život, který bude zahájen po skončení bohoslužby. Pochod bude z Husovy ulice směřovat na Václavské náměstí k soše sv. Václava.

V rámci dopoledního doprovodného programu bude v pražském dominikánském klášteře u sv. Jiljí možnost seznámit se s činností občanských sdružení, které se věnují obnově kultury života, podpoře předmanželské a manželské čistoty a podpoře rodiny. Pochod pro život se koná u příležitosti Dne nenarozených dětí, který připadá na 25. března.

Hnutí Pro život ČR je neziskovým občanským sdružením s cílem šířit a prosazovat úctu k lidskému životu od početí do přirozené smrti, především k životu nenarozených dětí, starých, postižených a nevyléčitelně nemocných lidí, podporovat rodinu a ve spolupráci s odborníky šířit odborné poznatky o souvisejících tématech.

                                                                                                                    (www.apha.cz)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou