Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

O čem píše KT č. 14/2012

Datum publikace4. 4. 2012, 15.46
TiskTisk

Speciální velikonoční příloha „obalila“ nové vydání KT. Na její titulní straně přinášíme meditaci na pět Kristových ran z pera P. Stanislava Přibyla, generálního vikáře litoměřické diecéze, a krátkou povídku Taťány Lukešové Jsou přeci Velikonoce, babi! Z posledního listu přílohy si pak čtenáři mohou poskládat průvodce velikonočním příběhem ve verších z pera plzeňského básníka a grafika Petra Kutka.

Velikonoční tematika se prolíná celým vydáním - zejména tematická dvoustrana nabízí přemítání nad některými základními otázkami křesťanství se známou biblistkou Mireiou Ryškovou. Rodičům je potom nabízena velikonoční inspirace (nejen) kolední a (nejen) kostelní.

Domácí zpravodajství se ohlíží za setkáním mládeže s biskupy. Také letos se na Květnou neděli mladí lidé sešli, aby tento den prožili s nimi i se svými vrstevníky. Zahraniční zpravodajství se vrací k papežově návštěvě komunistické Kuby.

Příloha Perspektivy se zabývá tématem Soumrak knih? Jak to bude s tištěnými knihami dál? Stanou se kvůli moderním technologiím exkluzivní záležitostí pár lidí? Jak to vidí sami nakladatelé?

Noviny uzavírá rozhovor s Ladislavem Suchomelem. Komunistický režim ho připravil o nejkrásnější roky života. Během čtrnácti let za mřížemi často myslel na trpícího Krista… Uvnitř listu čtenáři dále naleznou přílohu Caritas a TV i rozhlasový program.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou