Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Pouť řeholníků na Svatý Kopeček u Olomouce

Datum publikace27. 4. 2012, 12.31
TiskTisk

Již tradiční pouť řeholníků na Svatý Kopeček u Olomouce, kterou pořádají společně Konference vyšších představených ženských i mužských řeholí, se letos uskuteční opět 8. května 2012, v den památky Panny Marie, Prostřednice všech milostí.

Svatý Kopeček: Pouť řeholníků je každoročně příležitostí pro zasvěcené bratry a sestry z celé České republiky poděkovat za dar povolání k zasvěcenému životu jakožto radikálnímu následování životního stylu Krista a naplňování evangelia v duchu evangelních rad chudoby, čistoty a poslušnosti. Při pouti řeholníci také prosí za nová povolání do svých společenství pro službu celé církvi. Nedílnou součástí pouti jsou i neformální setkání, která sestry a bratry posilují v jejich životním rozhodnutí a při nichž obnovují své síly i horlivost ke službě.

Program:

Pouť začíná v 10.00 hodin mší svatou, ve 13.00 hodin následuje přednáška P. Benedikta Mohelníka OP, provinciála dominikánů. Ve 14.00 hodin je adorace a po ní nešpory.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou