Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Misionář P. Anthony Saji v České republice

Datum publikace7. 5. 2012, 17.17
TiskTisk

Římskokatolický kněz a misionář P. Anthony Saji z Kongregace vincentinů provincie Marymatha, který pochází z Indie a působí v Africe, slouží v rámci Týdne radostné zvěsti a Boží milosti v České republice od 7. května 2012 do 12. května 2012 několik mší svatých za uzdravení.

Program mší sv. s P. Anthonym Saji VC v České republice:

7.5. v 17.30 hodin v Horažďovicích v kostele sv. Petra a Pavla

8.5. bude hostem diecézní poutě plzeňské diecéze na Chlumu sv. Maří

9.5. v 19.00 hodin v Plzni v kostele Manebevzetí Pannny Marie, po skončení setkání s mládeží

10.5. v 18.00 hodin v Sedlčanech v kostele sv. Martina

11.5. v 18.00 hodin ve Velké Bíteši v kostele sv. Jana Křtitele

12.5. v 15.00 hodin ve Veseslí n. Moravou v kostele Andělů strážných

P. Anthony Saji je knězem Kongregace vincentinů (VC). Narodil se 1. května 1977 v Indii jako nejstěrší ze čtyř dětí v katolické rodině. V roce 1999 začal studovat filosofii v Bangalore a v roce 2002 byl poslán do východní Afriky do vicentinské misie založené otcem Josephem Billem, aby zde v Nairobi absolvoval rok v pastoraci. Poté pokračoval ve studiu teologie na Tangaza College v Nairobi a již během studia získal praktické zkušenosti v nejrůznějších oblastech duchovní služby. Po kněžském svěcení 29. prosince 2006 ho jeho provinciál poslal na zástup faráře v Uvinza v Tanzánii a poté do Entebbe v Ugandě, kde byl jeho představený otec Bill. Zde se podílel na výstavbě domu pro kněze a nového kostela, který byl vysvěcen v březnu 2009.

Po smrti otce Josepha Billa byl P. Anthony Saji ustanoven jeho nástupcem. Od té doby cestuje po světě a vede duchovní cvičení zaměřené na obrácení a uzdravení člověka, lidové misie a speciální programy pro mládež.

Více informací na www.cz.frbill.net

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou