Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Ministrantský den v kněžském semináři v Olomouci

Datum publikace11. 5. 2012, 16.57
TiskTisk

V sobotu 12. 5. 2012 se od 8 do 16 hodin v Olomouci, v Arcibiskupském kněžském semináři, koná Ministrantský den pro ministranty ostravsko-opavské diecéze.  Zváni jsou všichni kluci ostravsko-opavské diecéze od 6 let. Pro kluky starší 16 let a děvčata je připraven speciální program. Akce probíhá pod záštitou otce biskupa Františka Václava Lobkowicze, OPraem.

Olomouc: Představení a bohoslovci Arcibiskupského kněžského semináře v Olomouci srdečně zvou všechny ministranty ostravsko-opavské diecéze na Ministrantský den pod záštitou a za přítomnosti otce biskupa Františka Václava Lobkowicze, OPraem.

KDE? V Arcibiskupském kněžském semináři v Olomouci.

KDY? V sobotu 12. května 2012 od 8 do 16 hod.

CO VZÍT S SEBOU? Sportovní oblečení, dobrou náladu a příspěvek 20 Kč.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou