Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Festival „Tohle že je církev?“

Datum publikace21. 5. 2012, 16.00
TiskTisk

Ve dnech 7.-9. června 2012 bude probíhat v plzeňském areálu bývalého pivovaru Světovar festival pod názvem „Tohle že je církev?“ Představí se pestrá paleta uměleckých žánrů – hudba, tanec, umělecké dílny. Připraveny jsou také informační bloky různých kulturních a sociálních projektů, které křesťané dělají u nás i v zahraničí.

Plzeň. Cílem festivalu je představit současnou kulturu tvořenou na křesťanském pozadí a to včetně toho, co se do kostela nehodí a přece patří ke křesťanstvu. Nejde tedy o prezentaci křesťanství skrze kulturu a umění, ale naopak prezentaci kultury a umění tvořeného křesťany nebo na pozadí křesťanství.

Festival bude zahájen ve čtvrtek 7. června v 8.15 a ukončen bude v sobotu 9. června v 22.00. Na své si přijdou děti i dospělí, ti kteří se chtějí aktivně zapojit i ti, kteří se chtějí jen zaposlouchat nebo se dívat.

Mimo jiné vystoupí hudební skupiny a zpěváci: Eva Henychová, Touch of Gospel, Filia, Quo Vadis, Slyšíme ryby. Představí se divadlo Kairos II (Taková divná doba). Zazní přednášky o drogách (David Rafael), vztazích (Karel Řežábek, pro rodiče (Jindřich Fencl), o Africe (J. Preis, F. Krampota) a mnoho dalších.

Dobrovolné vstupné bude využito na pokrytí nákladů spojených s pořádáním festivalu. Více informací naleznete ZDE.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou