Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Olomoucká teologická fakulta pořádá sympozium o smíření

Datum publikace23. 5. 2012, 12.15
TiskTisk

Jak dokážeme naslouchat lidem, od nichž nás dělí křivda či jiná újma? Jak jsme schopni se otevřít, odpustit, ba dokonce se smířit? Jak nestavět barikády, ale mosty? Těmito otázkami se chtějí zabývat účastníci pracovního symposia na téma „Smíření“, které se uskuteční ve čtvrtek 24. května 2012 v prostorách olomoucké teologické fakulty.

Olomouc: Na symposiu vystoupí praktici i teoretici z různých institucí a téma smíření pojednají například v pohledu biblickém či ekumenickém, seznámí se s přístupem Caritas Internationalis a s možnostmi podpory konstruktivního dialogu.

Symposium, které společně pořádá Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci a Evangelická teologická fakulta Univerzity Karlovy v Praze, se uskuteční ve čtvrtek 24. května od 10.00 do 16.00 hodin v prostorách olomoucké teologické fakulty (Na Hradě 5, 2. patro).

Podrobný program pracovního setkání je k dispozici v příloze. Přihlášky přijímá Martin Vylíčil na telefonním čísle 731 172 779 nebo e-mailové adrese martin.vylicil@upol.cz.

Soubory ke stažení

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou