Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Na Velehradě se setkají katoličtí nemocniční kaplani

Datum publikace1. 6. 2012, 14.30
TiskTisk

Ve dnech 1.–4. října 2012 se na Velehradě uskuteční 8. formačně vzdělávací setkání katolických pastoračních pracovníků v zařízeních zdravotních a sociálních služeb na téma „Komunikace a pastorační rozhovor nemocničního kaplana s pacienty (a pracovníky ve zdravotnictví)“.

Olomouc: Odborný program setkání zahrnuje přednášky, semináře, workshop, zprávy o poskytování pastorační péče v zahraničí, diskuze aj. Součástí bude také duchovní obnova, kterou povede litoměřický biskup Jan Baxant, předseda Rady pro zdravotnictví ČBK.

Akci, které se zúčastní také zástupci Centra pastorační péče z diecéze Řezno a Onkologické kliniky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, pořádají Rada pro zdravotnictví ČBK a Arcibiskupství olomoucké ve spolupráci s Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci a Maltézskou pomocí.

Podrobnější informace k účasti jsou k dispozici v příloze nebo na webových stránkách nemocničních kaplanů olomoucké arcidiecéze.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou