Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

VKLÁDÁNÍ KAMENŮ DO SOCHY PŘÍBĚHŮ

Datum publikace1. 6. 2012, 11.36
TiskTisk

Již po desáté představí studenti CARITAS – Vyšší odborné školy sociální Olomouc příběhy lidí, se kterými se setkali na svých zahraničních praxích. Symbolické kameny vloží do Sochy příběhů v pátek 8. června 2012 v 10.00 hodin na nádvoří školy na Nám. Republiky č. 3 v Olomouci.

Olomouc: Studenti CARITAS – Vyšší odborné školy sociální Olomouc již tradičně přinášejí s sebou ze svých zahraničních praxí kameny, které symbolizují nelehké osudy klientů, jež je zaujaly natolik, že je chtějí vyprávět dál. Akt vkládání těchto kamenů do Sochy příběhů probíhá pravidelně dvakrát v roce. Tentokrát studenti vzdělávacího programu Sociální a humanitární práce přiblíží příběhy lidí z Malty, Indie, Arménie, Gruzie, Španělska, Rumunska, Ukrajiny, Srbska, Makedonie, USA i ze sousedního Slovenska.

Samotné události budou předcházet prezentace zahraničních praxí studentů Sociální a humanitární práce, jež proběhnou v pondělí 4. června 2012 ve 12:30 hod. ve velké učebně školy.

Osudy těžké jako kameny – to je název knihy, která vychází v Karmelitánském nakladatelství, a bude slavnostně představena spolu s aktuálními příběhy 8. června 2012 v 10.00 hod. Jde již o druhé vydání nejsilnějších příběhů ze Sochy příběhů v knižní podobě. Knihu představí její tvůrci a zástupci nakladatelství.

Autor článku: Mgr. Marta Vacušková
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou