Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Poznámka k článku v časopise Týden č. 23

Datum publikace4. 6. 2012, 18.19
TiskTisk

Časopis Týden č. 23 ze dne  4. června 2012 publikoval na stranách 18-23 článek nazvaný „Křížová výprava za majetky“. Na stránce 20 v odstavci „Zblednou Lesy ČR závistí?“ je uvedena následující informace:

Jestli se církve přes úřady a soudy dostanou ke všemu, co pro ně stát blokuje, získají 181 tisíc hektarů v hodnotě 50 miliard korun. Půjde o 69 procent veškerého lesa v Česku.“  Toto číslo je nesprávné, protože podle výpočtů z této výroční zprávy by se při vrácení veškerého majetku jednalo pouze o 7 procent plochy lesů v České republice. A největším majitelem by i nadále zůstal státní podnik Lesy ČR.  

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou