Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

V Brně bude Katolická charismatická konference 2012

Datum publikace2. 7. 2012, 13.33
TiskTisk

Kolem pěti tisíc účastníků očekávají také letos organizátoři Katolické charismatické konference, která se bude konat ve dnech 11. až 15. července 2012 v Brně.

Brno: Již 23. ročník Katolické charismatické konference se bude konat ve dnech 11. až 15. července 2012 v Brně. Motto konference zní: 'Máme proč se veselit a radovat' (Lk 15,32). Zahraničním hostem bude letos P. Daniel Ange, známý francouzský kněz, misionář, autor mnoha knih pro mládež a zakladatel evangelizační školy 'Jeunesse-Lumiére'.

Hlavní program proběhne v moderním pavilónu F na brněnském výstavišti BVV. Záštitu nad konferencí převzal brněnský biskup Mons. ThLic. Vojtěch Cikrle, a také náměstek hejtmana Stanislav Juránek. Program konference tvoří přednášky, adorace, neformální setkání, společná modlitba a bohoslužby.

Konference začíná ve středu 11. července 2012 v 19.00 hodin bohoslužbou v katedrále na Petrově, které bude předsedat biskup Vojtěch Cikrle.

Pořadatelé mysleli také na neslyšící, kterým v letošním roce v hale F připravili zvláštní prostor se sluchadly, kteří je mohou přepnout do tzv. 'T' režimu.

Více na http://konference.cho.cz/ 

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou