Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Prázdninové dvojčíslo časopisu IN!- dívčí svět 2012

Datum publikace11. 7. 2012, 19.28
TiskTisk

Prázdninové dvojčíslo časopisu IN! je barevné a hravé. Veronika Fenclová je v současné době nejlepší česká jachtařka. Má za sebou mnoho úspěchů na závodech v České republice, ale především na světových pohárech a mistrovstvích Evropy i světa. Letos se jí splnil velký sen a jako jediná česká jachtařka jede na olympiádu do Londýna. Více se o Veronice dočtete v rozhovoru, který pro vás připravila L. Štrejbarová.

V Čechách i na Moravě najdete spoustu poutních míst. Mezi nejvýznamnější patří Hostýn. Proč tam vůbec cestovat? Je to pro moderního člověka ještě k něčemu dobré? Přečtete si článek, kde se na Hostýn díváme z jiného úhlu. Kdoví?  Třeba se tam i vy v létě vydáte.

Celostátní setkání mládeže se neobejde bez hudby. Letos nás budou doprovázet hned tři kapely. Které to jsou a také něco málo o nich se dočtete na stránkách prázdninového časopisu IN!

Letošní prázdniny budou super na každý pád. V časopise přinášíme jedinečný kalendář na prázdniny.

Každý rok se udílí na Pražském hradě několik desítek vyznamenání. Vyznamenání Zlatý záchranářský kříž dostávají i psi. A za co? To se dočtete v článku o psích hrdinech.

V časopise dále najdete také článek o tom, co neprospívá kráse, povídání na téma biřmování s Mons. Janem Vokálem. Test potom prozradí, jak dobře znáte prázdniny a chybět nebudou ani soutěže, křížovky a informace o tom, kde letos o prázdninách najdete náš stánek s INovým zbožím.

Krásné prázdniny plné sluníčka, vody, přátel a nových zážitků Vám přeje celá redakce časopisu IN!

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou