Lupa
Obsah Obsah
Portál

9. diecézní pouť rodin ve Žďáru nad Sázavou 2012

Datum publikace12. 8. 2012, 14.33
TiskTisk

Již po deváté se v brněnské diecézi letos uskuteční Diecézní pouť rodin a farností. Akce konaná pod záštitou biskupa Vojtěcha Cikrleho proběhne ve Žďáru nad Sázavou 18. srpna 2012, od 9.00 do cca 16.00 hodin.

Žďár nad Sázavou: Letošní pouť proběhne v rámci celostátánío setkání mládeže, které je rovněž ve Žďáru nad Sázavou plánováno ve dnech 14. až 19. srpna 2012.

Po celou dobu programu je možnost prohlídky areálu kláštera, muzeí, zámku a Santiniho chrámu Zelená hora pro rodiny zdarma.

Další informace: http://www.biskupstvi.cz/2012-05-29-9-diecezni-pout-rodin-ve-zdaru-nad-sazavou.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou