Lupa
Obsah Obsah
Portál

Účast kněží na Celostátním setkání mládeže ve Žďáře nad Sázavou

Datum publikace17. 7. 2012, 15.20
TiskTisk

Přípravy na Celostátního setkání mládeže ve Žďáru nad Sázavou jsou v plném proudu. Přípravný tým prosí všechny kněze, kteří se chystají přijet, aby se přihlásili do konce července. 

Praha: Přítomnost kněží na setkáních mládeže je velmi důležitá. Kněží mohou doprovázet mladé lidi, zapojit se do společného slavení liturgie a do zpovědní služby. Svátost smíření se bude udílet v průběhu celého setkání v kostele sv. Prokopa a u hlavního pódia vedle Zimního stadionu. Zvláštní čas pro zpovídání bude v programu vyhrazen po bohoslužbě smíření v pátek 17. srpna odpoledne. Dosud je na setkání přihlášeno na 70 kněží. Loňských Světových dnů mládeže v Madridu se spolu s českou výpravou zúčastnilo na 120 kněží.

Z organizačních důvodů prosíme kněze, kteří se chtějí zúčastnit Celostátního setkání mládeže, aby se přihlásili a to i v případě, že mají v plánu přijet jen na několik dní.

Přihlašovat se můžete do 31. července přes elektronickou přihlášku: http://signaly.bluepro.cz/prihlaska/

Celostátní setkání mládeže se bude konat ve dnech 14. až 19. srpna ve Žďáře nad Sázavou. Bližší informace o setkání najdete na jeho webových stránkách: http://zdar2012.signaly.cz/

Lenka Češková

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou